Arbeta på Frakka

Fastighetskonsult - projektledare

Fastighetskonsulter i Stockholms innerstad

Inom Frakkas organisation är kontakterna mellan ledning och medarbetare täta och stämningen god. Som en del av Frakkas team uppmärksammas din röst och dina initiativ. Detta innebär att du förväntas vara flexibel och ansvarstagande men också att du är med och påverkar både företagets utveckling och din egen arbetsroll i hög utsträckning.

Verksamheten bedrivs i moderna och ljusa lokaler, med god inomhusluft, i Fredhäll på Kungsholmen, med gott om parkeringar, goda kommunikationer och nära till city.

Läs mer om företaget på sidan Om Frakka.

För närvarande söker vi följande tjänster

(Vi är inte intresserade av samtal från rekryteringskonsulter, annonsförsäljare, rekryteringsföretag osv.)

För tillfället är det ingen specifik tjänst som behöver besättas. Men vi är alltid intresserade av att höra från engagerade fastighetskonsulter/byggkonsulter som vill arbeta självständigt och ta stort eget ansvar.

Om du vill arbeta på Frakka är det en fördel om du har en bakgrund inom bygg- eller fastighetsbranschen, har goda dator/IT-kunskaper och har goda kunskaper i svenska och engelska. Du bör även vara rökfri då företaget har en hög hälsomedvetenhet och arbetar aktivt för att ha en bra arbetsmiljö. Det är ett plus om du har B-körkort.

Som person bör du vara engagerad, självgående, flexibel och ansvarsfull.

Frågor och spontanansökningar skickas till [email protected].