GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR ÖNSKAR FRAKKA ALLA VÅRA KUNDER OCH SAMARBETSPARTNERS!

Stambyten - badrumsgolv

Frakkas fastighetskonsulter hjälper dig med stambyten, från behovsanalys, via upphandling och projektledning, till slutbesiktning.

Fasadrenovering – kalkstensfasad

Vi på Frakka har bred erfarenhet av upphandling, projektledning och besiktning av fasadrenoveringar.

Takrenovering – Tak av korrugerad plåt

Har du frågor om eller problem med ett tak? Vi på Frakka hjälper dig med alla typer av takentreprenader och takbesiktningar.

Fönsterrenovering – fönstervägg som reflekterar himlen

Frakkas fastighetskonsulter upphandlar, projektleder och besiktar fönsterrenoveringar i Storstockholm och Uppsala.

Ventilation - rund ventilationslucka

Frakka utför OVK-besiktningar och hjälper till med upphandling och projektledning vid ventilationsentreprenader.

Elstigarbyte – elswitchar

Vi på Frakka har den kunskap som krävs för korrekt utförda elinstallationer, t.ex. byte av huvudledningar för el (elstigarbyte).

KREDITVÄRDIGHET

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Frakka har näst högsta kreditvärdighet enligt Bisnodes kreditvärderingssystem som är världens äldsta och mest ansedda.

Läs mer om kreditvärdighet.

Frakka – Stockholms stambytesexpert!

Efter våra 69 stambyten kan vi, utan minsta överdrift, säga att vi är stambytesexperter! Vi har upphandlat och projektlett alla typer av stambyten, i alla typer av fastigheter, med alla tänkbara förutsättningar och under alla tänkbara förhållanden. Kontakta oss om ni vill vara absolut säkra på att er fastighet har välfungerande rörsystem. Vi nås på 08-22 33 90, via info@frakka.se eller vår kontaktsida.

Vi är en oberoende fastighetskonsult/byggkonsult

Frakka är en oberoende fastighetskonsult/byggkonsult som har specialiserat sig på upphandling och projektledning av stambyten och andra typer av entreprenader. Vi finns till hands både före, under och efter fastighetsprojekt för att underlätta processen för er som är fastighetsägare. Förutom upphandling och projektledning utför vi även analyser, ger råd och ombesörjer med besiktningar av utförda entreprenader.

Vi förstår hur ni känner!

Vi på Frakka har ett utpräglat kundperspektiv. Frakka är de facto ett resultat av att våra medarbetare insåg behovet av fastighetskonsulter då de själva satt som styrelsemedlemmar i bostadsrättsföreningar. Vi är därför extra lyhörda och inser vikten av att underlätta för er som tar viktiga beslut om ert fastighetsunderhåll.

Erfarenhet ger flexibilitet

Frakkas medarbetare har sysslat med stambyten och andra entreprenader sedan 2001. Den omfattande branscherfarenhet och det breda kontaktnät som vi hunnit bygga upp under denna tid säkersdtäller förutom hög kvalitet även stor flexibilitet. Vi kan arbeta på de sätt som passar er bäst samt erbjuda fasta arvoden såväl som löpande fakturering, alltefter era behov.

Kvalitet och långsiktighet

Även om vi på Frakka vid behov kan utföra punktinsatser så siktar vi alltid på att ha långsiktiga relationer med våra kunder. Det innebär att vi alltid har ett helhetsperspektiv med kvaliteten i fokus. För att säkerställa en hög kvalitet och kundnöjdhet använder vi oss, vid varje projekt, av både ombud, projektledare och boendeombud.

Resultatet av våra tjänster ska hålla under lång tid med bibehållen god effekt på miljö, hälsa och ekonomi.

KONTAKTA OSS

Tel: 08-22 33 90
E-post: info@frakka.se

Frakka AB
Stagneliusvägen 47
112 57 Stockholm

Org.nr: 556611-6140

KONSULTERA OSS

VÅR BROSCHYR

Broschyr Frakka - våra tjänster

Click to Hide Advanced Floating Content
Gratis konsultation