• Brf Kamelian

    Sett från Gästrikegatan

    Brf Kamelian

Ombyggnation av lokal till lägenhet i Vasastan 2020

Hos Brf Kamelian, på Gästrikegatan 10–12 i Vasastan, har Frakka tidigare upphandlat och projektlett ett stambyte omfattande 48 lägenheter och två plan av verksamhetslokaler samt källarplan och garage.

När bostadsrättsföreningen nu har beslutat att bygga om en av sina verksamhetslokaler till 2 lägenheter har man valt att återigen anlita Frakka som fastighetskonsult/byggkonsult. Frakka kommer även denna gång sköta upphandlingen av lämplig entreprenör samt leda projektet och slutligen ombesörja att det utförda arbetet blir besiktat av en oberoende besiktningsman. Lokalen som ska byggas om är på 133 kvm och kommer delas upp på en större och en mindre lägenhet. Ombyggnationen är planerad att bli klar under hösten 2020.

Frakka har det som en uttalad strategi att alltid arbeta långsiktigt och ta beslut som kommer gynna kunden, inte bara kortsiktigt, utan även på längre sikt. Genom att på detta sätt erbjuda högkvalitativa lösningar till våra kunder söker vi skapa långsiktiga kundrelationer. Att Brf Kamelians styrelse har valt att åter anlita Frakka vill vi se som ett resultat av denna kvalitets- och hållbarhetsinriktade strategi.

Relaterad information

Läs om stambytet hos Brf Kamelian

Adress: Gästrikegatan 10-12, Vasastan
Projekttyp: Ny- och ombyggnation
Status: Pågående
Projektstart: 2020
Projektslut: 2020
Storlek: 133 kvm


Frakkas informationsbroschyr 2019

Ladda ner vår broschyr och läs mer om Frakkas tjänster.

Installera Acrobat Reader


Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Frakka har näst högsta kreditvärdighet enligt Bisnodes kreditvärderingssystem som är världens äldsta och mest ansedda.

Läs mer om Bisnode.

KONTAKTA OSS

Tel: 08-22 33 90
E-post: info@frakka.se

Frakka AB
Stagneliusvägen 47
112 57 Stockholm

Org.nr: 556611-6140

KONSULTERA OSS

VÅR BROSCHYR

Broschyr Frakka - våra tjänster

Copyright © Frakka AB - Material på denna webbplats får inte användas utan tillstånd från Frakka.