Takrenovering för 46 lägenheter samt rabatter och uteplats i Sätra 2017

Takrenovering, rabatter och uteplats hos Brf Hållsätra

Hos Brf Hållsätra, på Hållsätrabacken 36 i Sätra, upphandlade och projektledde Frakka 2011 ett stambyte. Till vår stora glädje var kunden så nöjd att man valde att anlita oss igen då man behövde renovera fastighetens tak sex år senare, vilket kan ses som ett utslag av Frakkas strävan efter att skapa långsiktiga och kvalitativa samarbeten med våra kunder.

Takrenovering, liksom det tidigare stambytet, omfattade 46 lägenheter och blev klart 2017. Förutom takrenoveringen, som även inkluderade ny avluftning, injustering av ventilation och påkoppling av nya stuprör för dagvatten, så anlades för trevnadens skull rabatter och en ny uteplats på innegården. Uteplatsen försågs med smakfullt sammanfogade stenplattor samt två stycken betonggjutna grillar, vilket bäddar för komfort såväl som för säkerhet då boende i närheten ställer till med festligheter under ljusa sommarkvällar och vid andra tillfällen.

Relaterad information

Takrenovering

Vanliga frågor – Takrenovering

Läs mer om det stambyte som Frakka har utför hos Brf Hållsätra

Adress: Hållsätrabacken 36, Sätra
Projekttyp: Takrenovering, Övrigt
Status: Avslutat
Projektstart: 2017
Projektslut: 2017
Storlek: 46 lägenheter


Frakkas informationsbroschyr 2019

Ladda ner vår broschyr och läs mer om Frakkas tjänster.

Installera Acrobat Reader


Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Frakka har näst högsta kreditvärdighet enligt Bisnodes kreditvärderingssystem som är världens äldsta och mest ansedda.

Läs mer om Bisnode.

Click to Hide Advanced Floating Content
Gratis konsultation